VEELGESTELDE VRAGEN OVER CONNECTING EINDHOVEN

Over de introductietrainingen in Verbindende Communicatie

Wil je meer weten over de introductietrainingen of kom je ergens niet uit? Lees hier veelgestelde vragen en de antwoorden hierop.

De introductietrainingen zullen beschikbaar zijn in de volgende vijf talen: Nederlands, Engels, Turks, Arabisch en Spaans.

De introductietrainingen vinden plaats tussen maart en mei 2021. Voor de verschillende data van de vijf taalgroepen, bekijk het programma.

You can register for the introductory training courses via this registration form . After completing the form, you will receive a confirmation email.

Deelname aan de introductietrainingen zal gaan via Zoom.

Ja, deelname aan alle bijeenkomsten van de introductietraining is verplicht.

Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen, hierdoor is het niet mogelijk om deel te nemen aan meerdere introducties. Je kunt wel tijdens het community weekend aan meerdere workshops meedoen, zo ook die in andere talen.

Wil je meer weten over het community weekend of kom je ergens niet uit? Lees hier veelgestelde vragen en de antwoorden hierop.

De hoofdtalen van het community weekend zijn Nederlands en Engels. Er zullen ook Arabische, Spaanse en Turkse workshops zijn.

Het community weekend start op vrijdag 28 mei 2021 en eindigt op zondag 30 mei 2021.

Als je hebt deelgenomen aan de introductietrainingen in Verbindende Communicatie, doe je automatisch mee aan het community weekend. Find out from those leading the charge.

Deelname aan het community weekend kan online via Zoom.

We kunnen natuurlijk niks verplichten, maar de voorkeur gaat er wel naar uit dat je de basis van Verbindende Communicatie beheerst. Dit ook omdat we moeilijke onderwerpen gaan bespreken tijdens het community weekend en we zorg willen dragen voor alle deelnemers. Dus het is geen verplichting.

Ja, je kan meedoen aan de workshops in de talen waarin jij niet de introductietraining hebt gevolgd. Het enige wat we verwachten is dat je wel de taal beheerst van de desbetreffende workshop.

Ja, je kan meedoen aan de workshops in de talen waarin jij niet de introductietraining hebt gevolgd. Het enige wat we verwachten is dat je wel de taal beheerst van de desbetreffende workshop.

Ja, je kunt meedoen aan alle workshops. Het enige vereiste is dat je de taal beheerst waarin de workshop gegeven wordt.

Ja, dit kan. Meld je aan via het contactformulier en geef aan dat je al eerder een introductietraining hebt gevolgd in Verbindende Communicatie.

    OP DE HOOGTE BLIJVEN? SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF